SbSb i Söderköping Handelsbolag

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Handelsbolag som heter SbSb i Söderköping Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar SbSb i Söderköping Handelsbolag i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

SbSb i Söderköping Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-10-06 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2005-09-06 så har SbSb i Söderköping Handelsbolag varit registrerat och sedan 2005-10-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är SbSb i Söderköping Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med SbSb i Söderköping Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med SbSb i Söderköping Handelsbolag så kan ni göra det på .

Sälja varor och tjänster samt konsultverksamhet inom friskvårdsbranschen såsom kläder, skor och träningsutrustning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eng, Stefan Folke Esbjörn som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Petersson, Christina Anna Margareta som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

SbSb i Söderköping Handelsbolag har 969712-8958 som sitt organisationsnummer.