Imaginari Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Imaginari Handelsbolag är en verksamhet som finns i Söderköping. I Imaginari Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rogheden, Carl Anders som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Rogheden, Jill Sandra Laima som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Imaginari Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Imaginari Handelsbolag på telefon .

Vi ska vara verksamma inom följande områden och där med förenlig verksamhet: Grafisk formgivning såsom logotyper, inbjudningskort och reklam. Spelutveckling av sällskapsspel och datorspel. Hantverk med medeltidsanknytning såsom spel, leksaker, smycken och keramik. Webb-design och programmering. Tillverkning av fest- och högtidstillbehör såsom brudkronor, placeringskort och tårttoppar. Fest-och högtidskonsultation såsom planering av temafester, barnvälkomnanden och företagsevenemang . Import och marknadsförsäljning av hantverk.

Idag är Imaginari Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Imaginari Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Imaginari Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-29 och Imaginari Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Imaginari Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Imaginari Handelsbolag har 969713-2539 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.