Hake Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Hake Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Hake Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hake Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2009-01-22.

Hake Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-04-04. Men sedan 2009-01-22 så har Hake Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till SÅGVÄGEN 7, 614 34, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hake Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0735-112818.

Söderköping arbetar för att bolag som Hake Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hake Handelsbolag. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Publicering av lokala nättidningar och försäljning av annonser. Försäljning av öppna spisar med tillbehör samt handel med värdepapper. Tjänster inom ekonomi, hotell- och restaurangbranschen samt idrottsträning.

Firmatecknare för Hake Handelsbolag är följande:
firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hake Handelsbolag och det är följande personer, Bayard, Kent Lars Bror som är född 1958 och har titeln Bolagsman, von Koch, Nils Johan Harald som är född 1967 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Hake Handelsbolag är 969718-1239.