RoPe Fastighetsfix Handelsbolag

Östergötlands län

Information

RoPe Fastighetsfix Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där RoPe Fastighetsfix Handelsbolag finns. I Söderköping så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. RoPe Fastighetsfix Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. RoPe Fastighetsfix Handelsbolag har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till RoPe Fastighetsfix Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Askesum Arrendatorbostad, 614 97, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3572224.

Söderköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

RoPe Fastighetsfix Handelsbolag har idag 969724-9713 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för RoPe Fastighetsfix Handelsbolag

Fastighets, trädgårds samt skogsskötsel vilket inkluderar underhåll, renovering av fastigheter och byggnader samt även viss nybyggnation.

I RoPe Fastighetsfix Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bodin, Roger Nils Erik som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Bo Peter Lennart som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .