Move In Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969725-0737 är organisationsnummer för företaget Move In Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Move In Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderköping som är den kommunen som Move In Handelsbolag finns i.

Move In Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-02-23 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Move In Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-15.

Move In Handelsbolag är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Move In Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Move In Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0121-12427 eller genom brev på följande adress:
Ågatan 2, 614 34, Söderköping

Bolaget skall bedriva försäljning av pizzerior, kebab samt därmed hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Move In Handelsbolag och det är Özer, Davut som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Özer, Gültekin som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Özer, Sükrü som är född 1970 och har titeln Bolagsman,