Sandens Wärdshus

Östergötlands län

Information

261224-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sandens Wärdshus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandens Wärdshus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Sandens Wärdshus finns i.

Sandens Wärdshus har varit registrerat sedan 1983-12-09 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandens Wärdshus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Sandens Wärdshus är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Sandens Wärdshus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sandens Wärdshus så kan ni göra det på telefon genom 0121-51012 eller genom brev på följande adress:

Hotellrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandens Wärdshus och det är Wass, Bror Åke som är född 1926 och har titeln Innehavare av enskild firma,