Ikanta Ingrid Käfling

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Ikanta Ingrid Käfling är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ikanta Ingrid Käfling är ett av dem. Statusen för Ikanta Ingrid Käfling är att Bolaget är aktivt.

Ikanta Ingrid Käfling är ett Enskild firma och skapades 2001-06-15. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ikanta Ingrid Käfling ska trivas.

Ikanta Ingrid Käfling är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08. I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musiktjänster i form av orgel- och pianospel vid gudstjänster och förrättningar i Svenska kyrkan. Tillverkning och försäljning av läromedel till skolor samt eventuella tjänster i undervisningsfrågor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ikanta Ingrid Käfling är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08.

Idag är Ikanta Ingrid Käfling och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Ikanta Ingrid Käfling så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-20401.

.

De som är på något sätt har med Ikanta Ingrid Käfling är Käfling, Ingrid Elisabeth som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ikanta Ingrid Käfling har 360619-XXXX som sitt organisationsnummer.