Kretsloppsbygg i Östergötland

Östergötlands län

Information

Kretsloppsbygg i Östergötland är ett av många bolag som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Kretsloppsbygg i Östergötland finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kretsloppsbygg i Östergötland är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Kretsloppsbygg i Östergötland som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1995-05-06. Men sedan 1996-01-01 så har Kretsloppsbygg i Östergötland varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kretsloppsbygg i Östergötland så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-10089.

Söderköping arbetar för att bolag som Kretsloppsbygg i Östergötland ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kretsloppsbygg i Östergötland. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Konsultverksamhet inom byggbranschen, ekologiskt byggande, projektering, markarbete samt byggledning. Kontroll och beskiktningar.

Firmatecknare för Kretsloppsbygg i Östergötland är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kretsloppsbygg i Östergötland och det är följande personer, Hadd, Karl Gösta Hans som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Kretsloppsbygg i Östergötland är 380217-XXXX.