Pensionat tass o hov

Östergötlands län

Information

Pensionat tass o hov hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Pensionat tass o hov finns. I Söderköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Pensionat tass o hov tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pensionat tass o hov har haft sedan 2005-06-23. Pensionat tass o hov har funnits sedan och 2005-06-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pensionat tass o hov så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-0202744.

Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Pensionat tass o hov har idag 410627-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pensionat tass o hov

Uthyrning av boxplatser och sommararbeten till hästar samt försäljning av hö, halm och spån. Hundpensionat hunddagis, trimning och klippning av hundar samt försäljning av hundmat och tillbehör. Konsultverksamhet i form av rådgivning, föreläsningar, visar hundmassage.

I Pensionat tass o hov så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kalamark, Rolf Lennart som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .