Kylprojekt NAJ

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Kylprojekt NAJ är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kylprojekt NAJ är ett av dem. Statusen för Kylprojekt NAJ är att Bolaget är aktivt.

Kylprojekt NAJ är ett Enskild firma och skapades 2007-02-12. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kylprojekt NAJ ska trivas.

Kylprojekt NAJ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kyl- och värmepumpsinstallation samt service och årlig kontroll. Ackrediterat för kyla.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kylprojekt NAJ är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12.

Idag är Kylprojekt NAJ och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Kylprojekt NAJ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5832202.

.

De som är på något sätt har med Kylprojekt NAJ är Johansson, Nils Arne Ingvar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kylprojekt NAJ har 430306-XXXX som sitt organisationsnummer.