L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel

Östergötlands län

Information

L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel finns. I Söderköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel har haft sedan 2009-05-28. L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 011-72171.

Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel har idag 430515-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel

Försäljning av naturprodukter, selen, kådsalva etc. Lantbruks- artiklar: Elstängsel, kobinslen.

I L-A-T Inbrottsskydd o Stängsel så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .