Svarvat i Trä (Peter Steffl)

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Svarvat i Trä (Peter Steffl) är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svarvat i Trä (Peter Steffl) är ett av dem. Statusen för Svarvat i Trä (Peter Steffl) är att Bolaget är aktivt.

Svarvat i Trä (Peter Steffl) är ett Enskild firma och skapades 2004-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svarvat i Trä (Peter Steffl) ska trivas.

Svarvat i Trä (Peter Steffl) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-24. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsthantverk, träbearbetning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svarvat i Trä (Peter Steffl) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-24.

Idag är Svarvat i Trä (Peter Steffl) och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Svarvat i Trä (Peter Steffl) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-13112.

.

De som är på något sätt har med Svarvat i Trä (Peter Steffl) är Steffl, Peter Frans som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svarvat i Trä (Peter Steffl) har 441223-XXXX som sitt organisationsnummer.