Malt Whisky Consulting, Söderköping

Östergötlands län

Information

450307-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Malt Whisky Consulting, Söderköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malt Whisky Consulting, Söderköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Malt Whisky Consulting, Söderköping finns i.

Malt Whisky Consulting, Söderköping har varit registrerat sedan 2001-05-02 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malt Whisky Consulting, Söderköping så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Malt Whisky Consulting, Söderköping är och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Malt Whisky Consulting, Söderköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med Malt Whisky Consulting, Söderköping så kan ni göra det på telefon genom 0121-13611 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet. Avsikten är att på restauranger och företag genomföra information om malt - whisky (historik samt produktion) samt hålla whiskyprovningar. Planering av resor till Skottland.

Det finns olika personer som har en koppling med Malt Whisky Consulting, Söderköping och det är Christiansson, Keith Gustav Douglas som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,