C.B. Kognitiv psykoterapi

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och C.B. Kognitiv psykoterapi är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och C.B. Kognitiv psykoterapi är ett av dem. Statusen för C.B. Kognitiv psykoterapi är att Bolaget är aktivt.

C.B. Kognitiv psykoterapi är ett Enskild firma och skapades 2000-05-02. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som C.B. Kognitiv psykoterapi ska trivas.

C.B. Kognitiv psykoterapi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Psykoterapi och handledning individuellt och i grupp av legitimerad psykoterapeut.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C.B. Kognitiv psykoterapi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26.

Idag är C.B. Kognitiv psykoterapi och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med C.B. Kognitiv psykoterapi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-136571.

.

De som är på något sätt har med C.B. Kognitiv psykoterapi är Bötrius, Eva Charlotte som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

C.B. Kognitiv psykoterapi har 451102-XXXX som sitt organisationsnummer.