Salong Antoinette, Ingrid Castenfall

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Salong Antoinette, Ingrid Castenfall är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Salong Antoinette, Ingrid Castenfall är ett av dem. Statusen för Salong Antoinette, Ingrid Castenfall är att Bolaget är aktivt.

Salong Antoinette, Ingrid Castenfall är ett Enskild firma och skapades 1974-05-28. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Salong Antoinette, Ingrid Castenfall ska trivas.

Salong Antoinette, Ingrid Castenfall är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Damfrisering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Antoinette, Ingrid Castenfall är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Salong Antoinette, Ingrid Castenfall och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Salong Antoinette, Ingrid Castenfall så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-21137.

.

De som är på något sätt har med Salong Antoinette, Ingrid Castenfall är Castenfall, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Antoinette, Ingrid Castenfall har 470109-XXXX som sitt organisationsnummer.