Söderköpings Solarium & Hårvård

Östergötlands län

Information

Söderköpings Solarium & Hårvård hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Söderköpings Solarium & Hårvård finns. I Söderköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Söderköpings Solarium & Hårvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Söderköpings Solarium & Hårvård har haft sedan 1994-01-01. Söderköpings Solarium & Hårvård har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Söderköpings Solarium & Hårvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0121-12180.

Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Söderköpings Solarium & Hårvård har idag 470327-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Söderköpings Solarium & Hårvård

Solarium, hudvård och hårvård.

I Söderköpings Solarium & Hårvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sylvia Charlotta som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .