Lillis hus och trädgård

Östergötlands län

Information

Lillis hus och trädgård hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Lillis hus och trädgård finns. I Söderköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lillis hus och trädgård tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Lillis hus och trädgård har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lillis hus och trädgård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Söderköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Lillis hus och trädgård har idag 471007-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lillis hus och trädgård

Fastighetsservice, tomt och markarbete.

I Lillis hus och trädgård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Lennart Arthur som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, Parö, Anna-Karin Margareta som är född 1959 och har titeln Prokurist, .