Animal artro clinic i Söderköping

Östergötlands län

Information

500601-XXXX är organisationsnummer för bolaget Animal artro clinic i Söderköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Animal artro clinic i Söderköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Animal artro clinic i Söderköping finns i.

Animal artro clinic i Söderköping har varit registrerat sedan 1985-02-08 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Animal artro clinic i Söderköping så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-21.

Animal artro clinic i Söderköping är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Animal artro clinic i Söderköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med Animal artro clinic i Söderköping så kan ni göra det på telefon genom 0121-10065 eller genom brev på följande adress:

Veterinärklinik, djursjukvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Animal artro clinic i Söderköping och det är Julinder, Krister Einar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,