Mi & La Hantverk

Östergötlands län

Information

500901-XXXX är organisationsnummer för företaget Mi & La Hantverk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mi & La Hantverk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Mi & La Hantverk finns i.

Mi & La Hantverk har varit registrerat sedan 2005-09-08 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mi & La Hantverk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

Mi & La Hantverk är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Mi & La Hantverk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mi & La Hantverk så kan ni göra det på telefon genom 011-15015 eller genom brev på följande adress:

Servettryck, decoupage, snickerier, bygg renovering.

Det finns olika personer som har en koppling med Mi & La Hantverk och det är Axelsson, Lars-Gunnar Robert som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,