Norra Finnö Bygg

Östergötlands län

Information

510127-XXXX är organisationsnummer för företaget Norra Finnö Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norra Finnö Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Norra Finnö Bygg finns i.

Norra Finnö Bygg har varit registrerat sedan 1988-02-12 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norra Finnö Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Norra Finnö Bygg är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Norra Finnö Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Norra Finnö Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-8592808 eller genom brev på följande adress:

Byggnadssnickeri, nybyggnation och reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Norra Finnö Bygg och det är Westling, Hans Börje som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,