Källbukten Sankt Anna Camping

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Källbukten Sankt Anna Camping är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Källbukten Sankt Anna Camping är ett av dem. Statusen för Källbukten Sankt Anna Camping är att Bolaget är aktivt.

Källbukten Sankt Anna Camping är ett Enskild firma och skapades 1982-07-16. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Källbukten Sankt Anna Camping ska trivas.

Källbukten Sankt Anna Camping är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Camping och fritidsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Källbukten Sankt Anna Camping är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Källbukten Sankt Anna Camping och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Källbukten Sankt Anna Camping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-51068.

.

De som är på något sätt har med Källbukten Sankt Anna Camping är Leandersson, Karl Egon Anders som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Källbukten Sankt Anna Camping har 510223-XXXX som sitt organisationsnummer.