Formverkstan, Guld och Silver

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Formverkstan, Guld och Silver är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Formverkstan, Guld och Silver är ett av dem. Statusen för Formverkstan, Guld och Silver är att Bolaget är aktivt.

Formverkstan, Guld och Silver är ett Enskild firma och skapades 1989-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Formverkstan, Guld och Silver ska trivas.

Formverkstan, Guld och Silver är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Guld- och silverbranschen. Ny- och omarbetningar, reparationer. Kursverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Formverkstan, Guld och Silver är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Formverkstan, Guld och Silver och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Formverkstan, Guld och Silver så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-120861.

.

De som är på något sätt har med Formverkstan, Guld och Silver är Samuelsson, Karl Lennart som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Formverkstan, Guld och Silver har 510424-XXXX som sitt organisationsnummer.