Firma Celerior Racing

Östergötlands län

Information

510715-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Celerior Racing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Celerior Racing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Firma Celerior Racing finns i.

Firma Celerior Racing har varit registrerat sedan 2008-04-30 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Celerior Racing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Firma Celerior Racing är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Firma Celerior Racing är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Celerior Racing så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Firman kommer bedriva racingverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Celerior Racing och det är Landqvist, Rolf Christer som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,