Kavlico GmbH Tyskland filial Scandinavia

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Filial som heter Kavlico GmbH Tyskland filial Scandinavia. Det finns flera verksamheter som liknar Kavlico GmbH Tyskland filial Scandinavia i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2002-12-18 så har Kavlico GmbH Tyskland filial Scandinavia varit registrerat och sedan 2004-03-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kavlico GmbH Tyskland filial Scandinavia och det finns fler verksamheter som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Kavlico GmbH Tyskland filial Scandinavia så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamrag. 2, 614 31, Söderköping. Vi ni istället prata med Kavlico GmbH Tyskland filial Scandinavia så kan ni göra det på .

Filialen skall ansvara för marknadsföring, teknisk information och projektledning inom tillverkning av mätsensorer främst avseende fordonsapplikationer för det utländska företagets svenska och skandinaviska kunder.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Isaksson, Per Henrik som är född 1965 och har titeln VD, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

Kavlico GmbH Tyskland filial Scandinavia har 516403-3333 som sitt organisationsnummer.