Indiska Ayurvedaresor

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Indiska Ayurvedaresor är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Indiska Ayurvedaresor är ett av dem. Statusen för Indiska Ayurvedaresor är att Bolaget är aktivt.

Indiska Ayurvedaresor är ett Enskild firma och skapades 2009-01-19. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Indiska Ayurvedaresor ska trivas.

Indiska Ayurvedaresor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Arrangera hälsoresor inom Ayurveda till Indien. Kommer själv att verka som reseledare och kommer att samarbeta med en svensk resebyrå och en indisk ayurvedaklinik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Indiska Ayurvedaresor är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Indiska Ayurvedaresor och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Indiska Ayurvedaresor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-163165.

.

De som är på något sätt har med Indiska Ayurvedaresor är Amsell, Ingrid Janina som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Indiska Ayurvedaresor har 520117-XXXX som sitt organisationsnummer.