Konsultens, Utbildningskonsult Peter Enström

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Enskild firma som heter Konsultens, Utbildningskonsult Peter Enström. Det finns flera företag som liknar Konsultens, Utbildningskonsult Peter Enström i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Konsultens, Utbildningskonsult Peter Enström är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1996-04-22 så har Konsultens, Utbildningskonsult Peter Enström varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Konsultens, Utbildningskonsult Peter Enström och det finns fler företag som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Konsultens, Utbildningskonsult Peter Enström så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Konsultens, Utbildningskonsult Peter Enström så kan ni göra det på 013-283224.

Utbildningsuppdrag mot offentliga förvaltningar och privata företag inom ledarskapsområdet, och med tyngdpunken koncentrerad till kulturella olikheter i samhället i allmänhet, och i arbetslivet i synnerhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Enström, Rolf Peter som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Konsultens, Utbildningskonsult Peter Enström har 530917-XXXX som sitt organisationsnummer.