Tenselius Måleri

Östergötlands län

Information

531209-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tenselius Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tenselius Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Tenselius Måleri finns i.

Tenselius Måleri har varit registrerat sedan 1996-03-21 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tenselius Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tenselius Måleri är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Tenselius Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tenselius Måleri så kan ni göra det på telefon genom 070-3459906 eller genom brev på följande adress:

Målningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Tenselius Måleri och det är Tenselius, Bertil Tomas Birger som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,