Bottna Landsbygdstjänst

Östergötlands län

Information

540726-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bottna Landsbygdstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bottna Landsbygdstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Bottna Landsbygdstjänst finns i.

Bottna Landsbygdstjänst har varit registrerat sedan 1999-11-01 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bottna Landsbygdstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bottna Landsbygdstjänst är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Bottna Landsbygdstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bottna Landsbygdstjänst så kan ni göra det på telefon genom 0121-40148 eller genom brev på följande adress:

Lantbruks- skogs-, trädgårds- och byggtjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Bottna Landsbygdstjänst och det är Gustafsson, Kjell Rickard som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,