Allemans Öl och Levons Modellagentur

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Allemans Öl och Levons Modellagentur är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Allemans Öl och Levons Modellagentur är ett av dem. Statusen för Allemans Öl och Levons Modellagentur är att Bolaget är aktivt.

Allemans Öl och Levons Modellagentur är ett Enskild firma och skapades 1984-06-08. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Allemans Öl och Levons Modellagentur ska trivas.

I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av alkoholfritt öl samt därmed förenlig verksamhet. modellscout och föremedling av modeller samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Allemans Öl och Levons Modellagentur inte är momsregistrerat.

Idag är Allemans Öl och Levons Modellagentur och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Allemans Öl och Levons Modellagentur så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6671309.

.

De som är på något sätt har med Allemans Öl och Levons Modellagentur är Carlsson-Levon, Leif Eric Tobias som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Allemans Öl och Levons Modellagentur har 540928-XXXX som sitt organisationsnummer.