MBK, Boqvist

Östergötlands län

Information

551030-XXXX är organisationsnummer för bolaget MBK, Boqvist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MBK, Boqvist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som MBK, Boqvist finns i.

MBK, Boqvist har varit registrerat sedan 2005-03-08 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MBK, Boqvist så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MBK, Boqvist är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för MBK, Boqvist är följande:

Vill ni komma i kontakt med MBK, Boqvist så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med välbefinnande magnetprodukter såsom halsband, armband, sovsystem med kudde, madrass och täcke, jackor, hästtäcken samt magneter för massage.

Det finns olika personer som har en koppling med MBK, Boqvist och det är Boqvist, Gunilla Else Britt-Inger som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,