Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1944-09-25. Men sedan 1973-01-01 så har Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Norrköpingsv. 11, 614 34, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-34400.

Söderköping arbetar för att bolag som Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva rörelse för konstruktion, tillverkning och försäljning av elektriska automatikutrustningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Per Anders Roberth.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Per Anders Roberth som är född 1966 och har titeln VD, Karlsson, Per Anders Roberth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Carl Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Sten Anders Göran som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln Revisor, Ackbar, Kristina som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ingenjörsfirman Elektromontage i Söderköping Aktiebolag är 556044-2823.