Söderköpings Önskebutik AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med presentartiklar och leksaker och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderköpings Önskebutik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är Söderköpings Önskebutik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 1962-07-05 så skapades Söderköpings Önskebutik AB och verksamheten är har F-skattsedel Söderköpings Önskebutik AB har haft det sedan 1994-01-01.

Söderköpings Önskebutik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556083-4573 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderköping.

Just nu är Söderköpings Önskebutik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Söderköpings Önskebutik AB så går det att nå dem via telefon på 0121-21932 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderköpings Önskebutik AB är Axelsson Hedberg, Josefine Elisabeth som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Eva Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .