Söderköpings Brunn AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Söderköpings Brunn AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Söderköpings Brunn AB är ett av dem. Statusen för Söderköpings Brunn AB är att Bolaget är aktivt.

Söderköpings Brunn AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-08-02. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Söderköpings Brunn AB ska trivas.

Söderköpings Brunn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kurortsverksamhet, hotell- och restaurangrörelse, handel med inredning för hotell och restaurang samt formgivning, rederiverksamhet, värdepappersförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderköpings Brunn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Söderköpings Brunn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Söderköpings Brunn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-10900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekblad, Stig Evert Tommy -Rosén Ekblad, Gunn Hilda Elisabet.

De som är på något sätt har med Söderköpings Brunn AB är Ekblad, Stig Evert Tommy som är född 1947 och har titeln VD, Ekblad, Stig Evert Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Cademan, Hans Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fyhr, Ronny Arvid Ivar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén Ekblad, Gunn Hilda Elisabet som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln RevisorGunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Söderköpings Brunn AB har 556149-3288 som sitt organisationsnummer.