Aktiebolaget Hylinge Lantbruk

Östergötlands län

Information

556164-3072 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Hylinge Lantbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Hylinge Lantbruk är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Aktiebolaget Hylinge Lantbruk finns i.

Aktiebolaget Hylinge Lantbruk har varit registrerat sedan 1972-05-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Hylinge Lantbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Aktiebolaget Hylinge Lantbruk är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Hylinge Lantbruk är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Hylinge Lantbruk så kan ni göra det på telefon genom 011-70049 eller genom brev på följande adress:
Hylinge, 605 96, Norrköping

Bolaget skall bedriva lantbruk och skogsbruk, handel med lantbruksprodukter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Hylinge Lantbruk och det är Strömfelt, Christina Ebba Hilda som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömfelt, Fredric Georg Carl som är född 1973 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor,