J. Marino & Co. Aktiebolag

Östergötlands län

Information

J. Marino & Co. Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som J. Marino & Co. Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

J. Marino & Co. Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

J. Marino & Co. Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1973-10-11. Men sedan 1993-01-01 så har J. Marino & Co. Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lasarettsparken 3 A, 614 32, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J. Marino & Co. Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-10123.

Söderköping arbetar för att verksamheter som J. Marino & Co. Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J. Marino & Co. Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt handel med kläder, konfektion och därmed förenlig verksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J. Marino & Co. Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J. Marino & Co. Aktiebolag och det är följande personer, Surtevall, Liss Alvar som är född 1926 och har titeln VD, Surtevall, Liss Alvar som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Surtevall, Kerstin Elisabet som är född 1929 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Magnusson, Karl Gösta Christer som är född 1949 och har titeln Lekmannarevisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för J. Marino & Co. Aktiebolag är 556184-2203.