Hageby-Grillen Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva gatukök samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hageby-Grillen Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är Hageby-Grillen Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 1977-08-18 så skapades Hageby-Grillen Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hageby-Grillen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hageby-Grillen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1977-01-01

556195-4206 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderköping.

Just nu är Hageby-Grillen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Hageby-Grillen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 011-142705 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hageby-Grillen Aktiebolag är Hanouch, Georg som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanouch, Samira som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor, .