Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556196-4148 är organisationsnummer för bolaget Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag finns i.

Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1978-02-09 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0121-10613 eller genom brev på följande adress:
Ringv. 44, 614 31, Söderköping

Bolaget skall bedriva försäljning samt service av TV, radio, stereo och tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya G.V. Rundströms Radio & TV i Söderköping Aktiebolag och det är Johansson, Karl Inge Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,