J.S. Marinteknik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Aktiebolag som heter J.S. Marinteknik Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar J.S. Marinteknik Aktiebolag i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

J.S. Marinteknik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1982-11-01 så har J.S. Marinteknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är J.S. Marinteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med J.S. Marinteknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Spjutkärr Mog., 614 90, Söderköping. Vi ni istället prata med J.S. Marinteknik Aktiebolag så kan ni göra det på 070-5142176.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av båtar. Försäljning , service, reparationer av motorer och övrig maskinell och elektrisk utrustning. Utbildning inom det marina området, samt därmed förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sandberg, Jan Ture Harry som är född 1952 och har titeln VD, Sandberg, Jan Ture Harry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Inger Linnea som är född 1953 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

J.S. Marinteknik Aktiebolag har 556222-2991 som sitt organisationsnummer.