POLYFIX Aktiebolag

Östergötlands län

Information

POLYFIX Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som POLYFIX Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

POLYFIX Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

POLYFIX Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1983-02-24. Men sedan 1990-01-01 så har POLYFIX Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Harsbyg. 6, 614 31, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på POLYFIX Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-24750.

Söderköping arbetar för att verksamheter som POLYFIX Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för POLYFIX Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av plastdetaljer främst för byggnation av repkonstruktioner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för POLYFIX Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till POLYFIX Aktiebolag och det är följande personer, Burkhard, Ralf som är född 1969 och har titeln VD, Burkhard, Helmut som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Leif Niklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Burkhard, Ralf som är född 1969 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant.F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för POLYFIX Aktiebolag är 556225-0935.