Larssons Fastigheter i Söderköping AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Larssons Fastigheter i Söderköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderköping här finns det många olika Aktiebolag. Larssons Fastigheter i Söderköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Söderköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Larssons Fastigheter i Söderköping AB är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556234-6691.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0121-13924 alternativt besöka eller skicka post till Larssons Fastigheter i Söderköping AB på följande adress Linköpingsg. 14, 614 34, Söderköping.

Larssons Fastigheter i Söderköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Larssons Fastigheter i Söderköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Larsson, Barbro Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva målerirörelse, samt därmed förenlig verksamhet.