P. Olsson Fastighetskonsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Aktiebolag som heter P. Olsson Fastighetskonsult Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar P. Olsson Fastighetskonsult Aktiebolag i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1985-12-17 så har P. Olsson Fastighetskonsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är P. Olsson Fastighetskonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med P. Olsson Fastighetskonsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Norrbo Hergård , 605 96, Norrköping. Vi ni istället prata med P. Olsson Fastighetskonsult Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7559088.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen, äga och förvalta fast egendom och tomträtt samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ingelström Olsson, Martha Susanne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Erik som är född 1920 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

P. Olsson Fastighetskonsult Aktiebolag har 556269-0882 som sitt organisationsnummer.