Accent Nordic AB

Östergötlands län

Information

Accent Nordic AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Accent Nordic AB finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Accent Nordic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Accent Nordic AB har haft sedan 2004-08-09. Accent Nordic AB har funnits sedan och 2004-09-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Accent Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50899200.

Söderköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Accent Nordic AB Privat, ej börsnoterat.

Accent Nordic AB har idag 556272-1315 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Börjesson, Susanne -Gustafsson, Bengt Erik Staffan -Hernebro, Maria Kristina är den som för stunden ansvarar för Accent Nordic AB

Föremålet för bolagets verksamhet är bedriva import, design, distribution och försäljning av mode- och skoaccessoarer samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Accent Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Bengt Erik Staffan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Susanne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hernebro, Maria Kristina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Hans Per Erik som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .