Norcoat Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Norcoat Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Norcoat Aktiebolag finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norcoat Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Norcoat Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Norcoat Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Norcoat Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hanholmsv. 61, 602 38, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 011-122500.

Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Norcoat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Norcoat Aktiebolag har idag 556274-3244 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Palmgren, Anna Maria -Palmgren, Fredrik Mattias -Palmgren, Hans Anders -Palmgren, Hans Roland är den som för stunden ansvarar för Norcoat Aktiebolag

Bolaget skall förädla och handla med papper och pappersprodukter, bedriva export och import, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Norcoat Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palmgren, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Fredrik Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Hans Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Hans Roland som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Ylva Ingrid Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln RevisorThorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .