Kjellberg - Nygren Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Aktiebolag som heter Kjellberg - Nygren Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Kjellberg - Nygren Aktiebolag i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kjellberg - Nygren Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1987-03-12 så har Kjellberg - Nygren Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kjellberg - Nygren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Kjellberg - Nygren Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Blynäsv. 51, 185 34, Vaxholm. Vi ni istället prata med Kjellberg - Nygren Aktiebolag så kan ni göra det på 073-3993345.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik samt bedriva hotell- och konferensverksamhet, därtill skall bolaget bedriva handel och installationsarbeten med kakel, klinkers, sanitetsporslin samt allt som hör till interiören i wc, bad och kök och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kjellberg Nygren, Aina Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Per Nicolaus som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Kjellberg - Nygren Aktiebolag har 556293-5261 som sitt organisationsnummer.