Sura Magnets Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Sura Magnets Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sura Magnets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sura Magnets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sura Magnets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-30. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sura Magnets Aktiebolag ska trivas.

Sura Magnets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall framställa, lagra och idka handel med magneter, utstyr som innehåller magneter, material som hänför sig till framställning av magneter samt med andra metalliska och ometalliska material, ävensom att idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget kan också idka handel med know-how som hänför sig till verksamhetsområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sura Magnets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Sura Magnets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Sura Magnets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-35310.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Molinder, Erik Anders i förening med en av -Isaksson, Per Henrik -Torgilsman, Bertil Holger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Sura Magnets Aktiebolag är Molinder, Erik Anders som är född 1965 och har titeln VD, Molinder, Erik Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Torgilsman, Bertil Holger som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flodström, Inger Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hermelin, Dag Robert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Per Henrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Mats Karl Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Torgilsman, Ulla Monika som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Karl Sören som är född 1961 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantNicklasson, Lars Yngve som är född 1956 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantLyngenberg, Anders Kristian som är född 1974 och har titeln RevisorSöderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Sura Magnets Aktiebolag har 556309-8796 som sitt organisationsnummer.