Bo Axelsson Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva jordbruksdrift på egen och eller arrenderad mark, uppfödning av köttdjur och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bo Axelsson Lantbruks Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är Bo Axelsson Lantbruks Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 1988-01-26 så skapades Bo Axelsson Lantbruks Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Bo Axelsson Lantbruks Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bo Axelsson Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556311-5160 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderköping.

Just nu är Bo Axelsson Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bo Axelsson Lantbruks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0121-10437 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bo Axelsson Lantbruks Aktiebolag är Axelsson, Bo Rune som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Marie Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .