Smultronstället Söderköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Smultronstället Söderköping Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Smultronstället Söderköping Aktiebolag finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Smultronstället Söderköping Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Smultronstället Söderköping Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Smultronstället Söderköping Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Smultronstället Söderköping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Styrmansg. 5, 614 30, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0121-21611.

Söderköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Smultronstället Söderköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Smultronstället Söderköping Aktiebolag har idag 556313-9566 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Smultronstället Söderköping Aktiebolag

Bolaget skall driva glasscafé med serveringsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Smultronstället Söderköping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Ulf Peter Ingemar som är född 1964 och har titeln VD, Lindskog, Anders Fredrik Ingemar som är född 1976 och har titeln Vice VD, Persson, Ulf Peter Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindskog, Anders Fredrik Ingemar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anna Maria Christina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln RevisorRosenqvist, Stig Mats Gustaf som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .