Fastighets AB Slussvakten

Östergötlands län

Information

Fastighets AB Slussvakten är ett av många bolag som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Slussvakten finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets AB Slussvakten är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Fastighets AB Slussvakten som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1988-01-08. Men sedan 1988-01-01 så har Fastighets AB Slussvakten varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Linköpingsg. 7, 614 34, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Slussvakten så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-12400.

Söderköping arbetar för att bolag som Fastighets AB Slussvakten ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Slussvakten. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Slussvakten är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Slussvakten och det är följande personer, Vastesson, Vaste Erik Magnus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Vastesson, Inger Gunilla som är född 1949 och har titeln Suppleant, Östling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets AB Slussvakten är 556315-9572.