Lindgrens Buss i Söderköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Lindgrens Buss i Söderköping Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderköping här finns det många olika Aktiebolag. Lindgrens Buss i Söderköping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Söderköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Lindgrens Buss i Söderköping Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556322-0473.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0121-14647 alternativt besöka eller skicka post till Lindgrens Buss i Söderköping Aktiebolag på följande adress Högmarksv. 2, 614 92, Söderköping.

Lindgrens Buss i Söderköping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lindgrens Buss i Söderköping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lysén, Ulla Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra buss- och taxitransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.