Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Båtsmansv. 4, 614 30, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0121-14966.

Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag har idag 556322-6728 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, ny- och ombyggnad, förvaltning av fast och lös egendom, övensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lars Regnander Förvaltning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Regnander, Lars Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Regnander, Lars Tobias som är född 1977 och har titeln Suppleant, Hellmark, Mats Bengt David som är född 1958 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .